Aliances

alianzas-ok

Or

oro-ok

Plata

plata-ok

Diamants

diamantes-ok

D I S S E N Y   +  F E T   A  M À   +  B A R C E L O N A

Encàrrecs

comisiones

Espai-Taller

nuestro taller

Premsa

prensa

Projectes

proyectos

Joies de disseny

Joies de dissenyLes joies de disseny són obres úniques elaborades amb la passió que només les mans d’un veritable artista li saben posar a tot el que fan. Poques coses diuen tant de tu com una joia amb un disseny singular i original.

Iñaki Salom és un dissenyador de joies elevat a la categoria d’artista multidisciplinari. Posseeix una visió única i original que aplica en diversos camps de la creativitat, del disseny a la pintura, passant pel gravat, la il·lustració o la fotografia.

Aquesta creativitat aclaparadora unida a la seva visió particular permeten Iñaki Salom realitzar una col·lecció de joies de disseny que posseeixen un esperit únic, amb el seu estil minimalista i que juga amb les formes arquitectòniques, que t’envolten en una atmosfera d’un gust sofisticat. Cap dels seus dissenys d’anells, aliances, penjolls o arracades et deixarà indiferent.

Joies de disseny, un estil únic

Quan et poses una de les joies de disseny d’Iñaki Salom quelcom únic i especial t’envolta. La passió amb què s’han dissenyat i elaborat, l’atenció mil·limètrica que es presta cada detall, el gust distintiu i personal que l’artista bolca en la seva creació … Tots els elements s’uneixen per fer-te formar part de l’experiència artística.

Les joies d’Iñaki Salom són l’excusa perfecta per envoltar-se d’un tipus d’elegància amb nom propi. El millor disseny de joies s’uneix a la combinació dels millors materials donant lloc a les creacions més singulars i originals que t’ajudaran a mostrar el teu estil més personal.

Les elaboracions en or groc, blanc o rosa, plata, fustes nobles i diamants en combinació amb el joc de les formes pures i minimalistes amb les textures llises i rugoses … permeten el disseny d’unes joies amb un acabat únic i singular que no et deixarà indiferent.

Tant si estàs pensant en fer-te un regal molt especial, si busques els anells de compromís que reflecteixin la puresa del vostre amor o si heu fet el pas i busqueu les aliances de casament més especials, Iñaki Salom ofereix just el que necessites.

 Troba el teu Aquí