nuestro taller

IÑAKI SALOM és llicenciat per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona en la especialitat de “Estructura, Imatge i Entorn” i Pintura.

Com a pintor ha exposat la seva obra en nombroses exposicions col·lectives i individuals i ha estat premiat i becat tant a nivell nacional com internacional.

Després de la seva trajectòria com a docent en Arts Plàstiques, estudia joieria al Col·legi Oficial de Joiers de Catalunya (JORGC) i obre al 2007 la seva tenda-taller al barri de Gràcia de Barcelona a on exposa permanentment les seves col·leccions.

Els seus estudis i experiència professional en el món de la publicitat i la comunicació el doten d’una formació tècnica i conceptual fonamentals en la seva dinàmica creativa i influeixen en la seva obra i creacions en que habitualment utilitza un imaginari de referents construïts sobre la base de la cultura Pop: disseny gràfic, signes, senyals i mobiliari urbà, cartes d’ ajust de televisió, tipografies, joguines, etc., així com peces inspirades en el minimalisme de certa arquitectura.

La fusió de disseny, art, arquitectura i joieria formen part d’un concepte pluridisciplinari on els límits no estan marcats a la manera tradicional.